Europa-Kommissionens Repræsentation

Briefing og netværksmøde: Europa- Kommissionens refleksionspapir om verdensmålene


Dato og tid

Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 14:00 til 15:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 26. marts 2019 kl. 23:00

Sted

Europa-Huset
Gothersgade 115
1123 København

Arrangør

Europa-Kommissionens Repræsentation
+45 33144140
joerel.stroemgren@ec.europa.eu

Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark og Nyt Europa har fornøjelsen af at invitere til briefing og netværksmøde om Europa-Kommissionens refleksionspapir om verdensmålene torsdag den 28. marts 2019, kl. 14.00-15.30 i Europahuset, Gothersgade 115, 1123, København K.

Som et led i EU's forpligtelse til at opfylde FN's verdensmål for bæredygtig udvikling offentliggjorde Europa-Kommissionen i januar i år et oplæg om et bæredygtigt Europa inden 2030.

Europa-Kommissionens oplæg er et forsøg på at udstikke rammerne for, hvordan EU bedst muligt kan bidrage til at opfylde verdensmålene frem mod 2030.

I oplægget foreslår Europa-Kommissionen tre scenarier for at fremme diskussionen om, hvordan EU skal følge op på målene for bæredygtig udvikling:

  1. I det første scenarie varetager EU implementering og monitorering af verdensmålene på vegne af alle medlemslande
  2. I det andet scenarie udvikler medlemslandene deres egne planer og strategier for at nå verdensmålene, og EU fortsætter arbejdet med implementering af verdensmålene indenfor relevante fælles-politiker
  3. I det tredje scenarie udvikler medlemslandene deres egne planer og strategier for at nå verdensmålene, og EU's ageren på SDG-området fokuseres på det udenrigspolitiske


På baggrund af Europa-Kommissionens udspil, inviterer Repræsentationschef Stina Soewarta og Nyt Europa til en diskussion om refleksionspapiret og det videre forløb med at få verdensmålene centralt placeret i EU’s fremtidige arbejde.

Vi håber du har mulighed for at deltage i arrangementet.

Forudgående tilmelding er påkrævet og kan gøres her senest  26. marts 2019.

Bemærk venligst, at denne invitation er personlig. Du bedes medbringe billedlegitimation.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Europa-Kommissionens Repræsentation
+45 33144140
joerel.stroemgren@ec.europa.eu